Tiroler Adler Logo

Griass enk!

Wij als gastgevers zullen ons best doen, om vanaf het eerste moment, met veel persoonlijke touch en hartelijke gastvrijheid, u van dienst te zijn bij uw mooiste tijd van het jaar. Daarmee nodigen wij u uit ons hotel te ontdekken. Wij hopen u snel te mogen ontvangen met een “Grüss Gott” in ons huis.

Familie Schneeberger & medewerkers

Dorfstub'n Fun Pub

in Hotel Schneeberger

Bij Hotel Schneeberger in de Wildschönau wacht u niet alleen ontspanning door het mooie landschap en frisse lucht, ook in de Dorfstub’n is er voor plezier, feest en dansen gezorgd.

Het maakt niet uit of u de voetjes van de vloer wil dansen, biljart of dart wil spelen, of zich aan de tafelvoetbal tafel wil vergrijpen, plezier is gegarandeerd.

In de zomermaanden van juni tot september zijn wij van woensdag tot zaterdag vanaf 21.00 uur voor u geopend.

In de wintermaanden vanaf Kerst tot aan Pasen zijn wij elke dag vanaf 20.30 uur voor u geopend.

In de tussenseizoenen april en mei & oktober tot kerst zijn vrijdags, zaterdags en de avond voor feestdagen vanaf 20.30 uur voor u geopend.

Kamers en prijzen

Wanneer u voor een romantisch weekend met z’n tweeën komt, of voor een familie vakantie, bij Hotel Schneeberger in de Wildschönau kunt u rondom ontspannen. Hier blijven wensen niet onbeantwoord. Ontspan en laat het genieten beginnen.

Ons hotel heeft 75 bedden, 3 éénpersoonskamers, 11 tweepersoonskamers, 19 familiekamers en 2 suites. Daarnaast hebben wij ook nog 3 appartementen in het nabijgelegen Haus Sonnenalp. Deze is slechts 600 meter verwijderd van ons hotel.