Tiroler Adler Logo

Rodelen in de Wildschönau

Rodelbaan Schatzberg

De 5 km lange rodelbaan begint bij het middenstation van de Schatzberg, dat gemakkelijk te bereiken is met de kabelbaan. De Wildschönauer Bergbahnen werden tijdens de wereldcup voor rodelsleeën in Innsbruck/Igls onderscheiden met het kwaliteitskeurmerk van de Tiroolse rodelbaan.

Rodelbaan Lanerköpfl Niederau

Vanaf het bergstation van de afneembare 4-stoeltjeslift Lanerköpfl (1.560 m) leidt de rodelbaan over een afstand van bijna 6 kilometer langs de Gseng-Alm en Laner-Alm direct naar het dalstation. De rodelbaan overwint een hoogteverschil van 736 meter.

Nachtrodelen Roggenboden

Op woensdag en donderdag kunt u bij schijnwerpers op en neer rodelen op de roggebodem. Een speciaal haaksysteem op de lift maakt het mogelijk - gewoon op de slee zitten en je laten optrekken. Een bijzonder plezier ook voor kinderen, want de sleeën lopen op ski's en hebben daardoor een uitstekende hellingshoek.

Bummelzug Rodelavond

Elke dinsdag en donderdag tot half maart rijdt de stoptrein naar het middenstation van de Schatzbergbahn. Na een ontspannen "glühweinstop" bij de Koglmoos, brengt de 5 km lange rodelbaan u naar beneden in het dal.

Voor meer informatie kijk op www.wildschoenau.com