Tiroler Adler Logo

Skieën en Langlaufen

Het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau bestaat uit 109 km piste (145 km in sportieve modus) en 47 liften en laat niets te wensen over. De pistes zijn goed onderhouden en garanderen puur skiplezier - met slechts één pas die voor het hele skigebied geldig is. De betrouwbaarheid van de sneeuw wordt gegarandeerd door het feit dat 85% van alle pistes bedekt zijn met kunstsneeuw.

Markbachjoch/ Niederau - skiplezier voor experts en beginners

Ook op de brede bergkam bij de Kopfrader- en Mittermoosjoch-liften zijn er gemakkelijke afdalingen, maar de bos weggetjes die naar het dal leiden, vooral de Hochbergpiste of de Stöck- en Sixtwiese-skiwegen, spreken ervaren skiërs aan.

Schatzberg/ Auffach - Geniet van de ski- en skisafari naar Alpbach

Op de Schatzberg in Auffach is het nogal gezellig. In het open terrein voelen vooral plezierskiërs en snowboarders zich prettig in het funpark. Boven de boomgrens zijn er brede en zonnige hellingen, daarbuiten zijn er de ene of de andere bochelhelling en diepsneeuwbaan.

Oberau - gezinnen en beginners

In het centrum van Oberau op de Schiesshüttl- en Riedl-hellingen bevinden zich 3 T-barliften die, net als de beginnersliften in Niederau, ideaal zijn voor beginners.

Race'n'Boarder Arena

In de "Race and Boarder Arena" is een racebaan met permanente snelheidsmeting geïnstalleerd. Er is ook een speciale snijzone, een reuzenslalombaan en een slalombaan.

Verveling ontstaat niet eens. Of u nu gaat skiën of snowboarden, de gevarieerde pistes in het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau bieden voor elk wat wils. Buiten de piste liggen er nog vele andere activiteiten op u te wachten: 40 km aan winterwandelpaden slingeren zich door het dal. Langlaufers vinden hun territorium op een van de 50 km loipes.

Actieve Niederau Skischool

Eerste skischool Wildschönau

Voor meer informatie kijk op www.wildschoenau.com